Teodosić: Realno je da igram na EP u Sloveniji

"Iskreno, ne mogu da prognoziram bilo šta, kao ni doktori, iz dana u dan je sve bolja situacija, a ja se nadam da ću za deset dana biti spreman, iako ne možemo ništa da predvidimo" rekao je Teodosić za B92.

"Realno je da se nađem u Sloveniji. Koliko ću moći da doprinesem ekipi, to ne znam u ovom trenutku. Imam ogromnu želju da budem sa njima tamo, da li će to biti deset minuta ili 15, ne znam zaista, ali ne bih voleo da prognoziram. Voleo bih da igram u Sloveniji i nadam se da ću biti deo tima na Evropskom prvenstvu".

Teodosić je istakao da mu mnogo znači to što je konačno počeo da radi sa timom.

"U ponedeljak sam odradio košarkaški deo treninga sa timom i to me zaista raduje. Mislim da ide nabolje, u jednom trenutku, pre 15 dana, bilo je problematično i mislio sam da neće biti šanse da odem u Sloveniju. Ali, raduje me da sam odradio skoro pola treninga sa ekipom, što je pozitivna stvar" kaže Teodosić, napominjući da selektor Dušan Ivković stvara tim za budućnost srpske košarke.

"Uz nekoliko igrača koji nisu sa nama, mislim da imamo perspektivnu ekipu. Nadam se uspehu, ne znam da li je to plasman među šest najboljih, ali se nadam dobrom rezultatu u Sloveniji".

Pogledajte još