Sa tri najstarija saveta do višesatnog tantričkog seksa

Da biste mogli da iskusite čari ove drevne prakse ne morate da proučavate knjige, već je dovoljno da savladate sledeća tri rituala, a zatim da se prepustite višestrukim orgazmima i seksu prožetom dubokom duhovnošću koji može da potraje celu noć.

1. Kontrola ejakulacije osnovna je veština kojom muškarac treba da ovlada ukoliko želi da praktikuje tantrički seks. Umesto da tokom seksa ejakulira na prvom vrhuncu energije, kao što većina muškaraca čini, može tu energiju da proširi celim telom i da nastavi do sledećeg orgazma.

Kako bi odgodio ejakulaciju, muškarac treba da stiska mišić koji spaja koren kičme i pubičnu kost koji inače stiska kad želi da prekine mokrenje. Taj mišić može da se vežba i kad nemate odnose. Važno je da partneri budu opušteni i usmereni na partnerov užitak a ne na vlastiti.

2. Produžavanju polnog odnosa pomaže i disanje kojem se u tantričkom seksu pridaje velika pažnja. Kad partneri dišu usklađeno, tako da zajedno udišu i izdišu, ili da jedno udiše dok drugo izdiše, raste i njihova emotivna i mentalna usklađenost i bliskost.

Ako muškarac želi odgodi ejakulaciju, treba da diše što dublje i sporije, zamišljajući pritom kako se seksualna energija širi celim telom ili kako se iz polnog organa uz kičmu podiže prema gore, do srca ili vrha glave. Tako i muškarac može doživljavati višestruke orgazme bez ejakulacije.

3. Pre stupanja u odnos trebalo bi da partneri budu u stanju ljubavi, bliskosti i razumevanja, oslobođeni bilo kakvog osećaja srama. Tome služe tehnike za zbližavanje kao što su zajedničko slušanje muzike, razgovor, maženje, zajednička kupka ili uzajamna masaža kao uvod u seks.

Nešto drugačija je tehnika “zurenja” u partnerove oči. Partneri sednu prekrštenih nogu jedno nasuprot drugom i desetak minuta u tišini gledaju se u oči, sa što manje treptanja. U prvi mah, ovo vam se može učiniti čudno, ali zurenje u partnerove oči najlepši je način da postignete duboku bliskost.

Izvor: 24sata

Pogledajte još