OTKRIVENO: Ko će na Farmi dobijati najveći honorar a ko ulazi za džabe?

Navodno će se na imanje u Lisoviću useliti Goga Sekulić i Goca Tržan za honorar od 5.000 evra nedeljno. Ava Karabatić neće lovu.

Producenti Farme 5, koja počinje u nedelju, ponudili su dvema pevačicama do sada rekordan honorar u istoriji ovog rijalitija. Gogi Sekulić i Goci Tržan ponuđeno je da uđu na imanje za honorar od 5.000 evra nedeljno. Tržanova je do sada odbijala da se pojavi na Farmi, pišu "Naše novine", iako su je više puta zvali, ali veće iznenađenje je poziv producenata Gogi Sekulić. Pevačica je nedavno doživela veliku tragediju, pošto je njen suprug Igor iznenada preminuo od teške bolesti samo dva meseca nakon venčanja.

Goga Sekulić
Pevačici ovo ne bi bilo vatreno krštenje što se tiče rijalitija, jer je učestvovala u prvom VIP Velikom Bratu i ostala skoro do kraja. Goca Tržan nedavno je u centru pažnje zbog "prepucavanja" sa bivšim mužem, koje će epilog dobiti na sudu. Nijedna pevačica još uvek nije potvrdila, niti demantovala, da će biti u ekipi "VIP seljaka".

Ava Karabatić će, nakon Survivora i VIP Velikog Brata, u "CV" upisati i Farmu, i to za džabe?! Hrvatska starleta navodno je pristala da učestvuje u rijalitiju bez finansijske nadoknade, jer smatra da će ulaskom steći popularnost u celoj Srbiji koja će joj pomoći u daljoj karijeri. Isti list dodaje da je ugovore potpisalo čak 60 slavnih ličnosti, a prvog septembra useliće se "prvih 30". Ekrem Jevrić će im se pridružiti treće nedelje.

Pogledajte još