ZBOG RASTURANJA BRAKA: Sajmonu preti zatvorska kazna!

Najpoznatiji muzički producent na svetu i član žirija šoua "X faktor", Sajmon Kauel, mogao bi da dobije zatvorku kaznu, zbog rasturanja bračne zajednice, što je kažnjivo u državi Njujork.

Preljuba je u Njujorku kažnjivo delo B kategorije i kažnjava se novčanim kaznom od 325 funti ili u krajnjem slučaju zatvorskom kaznom od tri meseca.

Uprkos tome, Sajmon i Loren uživaju u svojoj vezi, i kako prenose američki mediji, ne mogu da dočekaju da postanu roditelji.

Loren je supruga njujorškog vlasnika kockarnica, Endrua Silvermana, koji je do skoro bio najbolji Kauelov prijatelj. Tokom njihovog prijateljstva, Sajmon i Loren su postalo veoma bliski, što je lezultiralo tajnom vezom koja je trajala čak četiri godine, koja je otkrivena tek nedavno kada se u svetskoj javnosti pojavila vest da Sajmon Kauel očekuje dete sa ženom svog najboljeg prijatelja.
Sada su Loren i Endru pred razvodom, tokom koga će on tražiti i starateljstvo nad njihovim sedmogodisnjim sinom, a prijateljstvo između nekadašnjih najboljih prijatelja je zauvek prekinuto.

Iako je čitava ova situacija veoma turbulentna, porodice dvoje „preljubnika“ su izizetno srećni zbog prinove koja stiže za sedam meseci.

- Ako je to istina, ja sam oduševljena. To je divno. Sajmon će biti fantastičan otac – izjavila je majka Sajmona Kauela.

Pogledajte još