Drive-in garaža za seks – otvoreno, imate i tuševe!

Drive-in garaža za seks otvorena je pre nekoliko dana u Cirihu, piše Telegraph. Kako bi bordele učinila pristupačnima svim stanovnicima bez obzira koji od četiri jezika, koji su u Švajcarskoj službeni, govore, vlasti su postavile znakove koji služe kao putokazi. Za one koji žele da pronađu garažu za seks treba da potraže sličicu crvenog kišobrana.

Nakon toga treba da prate znakove do nekadašnje industrijske zone gde je sada smešteno devet boksova. Jedan od znakova je i ljubičasta strelica na kojoj su nacrtani automobil i žena koja se saginje prema prozoru.

U bordelu radi 40 prostitutki, a nakon što se postigne dogovor o ceni, mušterija i prostitutka odlaze u garažu nalik na auto perionicu. Na zidu svakog boksa nalazi se obaveštenje koje podseća mušterije da koriste kondome tokom seksa. Prostitutka mora, pre nego što s mušterijom ode u boks, da plati porez u iznosu od oko 450 dinara.

Redovi automobila počinju da se stvaraju već oko sedam sati uveče i to traje sve do pet sati ujutro.

Inače, prostitucija u Švajcarskoj je legalna, a ovakve garaže su se počele otvarati nakon što su glasači na referendumu odlučili da se prostitucija treba maknuti s ulica jer je to sigurnije i za mušterije i za prostitutke.

Kompleks garaže uključuje i tuševe, toalete, sobu za druženje, a u svaki boks je ugrađen i alarm u slučaju opasnosti.

Izvor: Telegraph.co.uk

Pogledajte još