Video poruka tinejdžerke koja se ubila jer su je zlostavljali vršnjaci (VIDEO)

Darovita devojka koja se bavila plesom pre dva meseca je u devetominutnom video dnevniku postavljenom na Internet opisala svoju borbu sa nasilnicima.

"Postojao je jedan dečko koji me nije voleo zato što sam se družila s dečacima. Koristio je svaku priliku da me ponizi. Ne mogu ni da se setim šta je govorio, ali zbog toga sam se osećala tako grozno da sam samo želela da odem kući i da plačem. Govorili su da sam lezbijka i biseksualka i optuživali me da ih gledam dok se presvlače",
ispričala je Tejlor.

Na snimku je priznala da zbog toga postala sklona samopovređivanju i da bi se “sekla svake noći pred spavanje”. Uprkos tome, uputila je poruku prkosa mučiteljima.

"Samopovređivanje ne pomaže, sve postaje još gore. Ako se ubijete, samo pogoršavate stvari, ako na bilo koji način naudite sebi, biće samo gore, videla sam to. Morate da im se suprotstavite i da zauzmete stav u stilu: "Pogledaj, ovo sam ja, prihvati me kakva jesam ili me nemoj prihvatiti uopšte",
rekla je Tejlor.

Kako se saznaje, Šinejd je zbog maltretiranja koje je trpela od vršnjaka prešla u “Koreli koledž” u Blekhitu, gde su napadi navodno prestali. Njeni prijatelji, međutim, tvrde da se ubila zato što su se mučitelji ponovo okomili na nju.

Policija je saopštila da je telo 15-godišnje devojke nađeno u jednom stanu u Vulviču i da se njena smrt “ne smatra sumnjivom”.

Ova talentovana devojka pohađala je časove plesa u uglednoj “JK Dens” akademiji, gde je pokazala zapaženi uspeh. Majka njene drugarice Kloe (14) kaže da su obe devojke bile žrtve “ljubomornih” nasilnika.

"Mislim da je sve to povezano s velikom zavišću, jer je Šinejd bila veoma darovita. Krajnje je vreme da se vlasti pozabave progonom nasilnika",
smatra ona.

Izvor: Blic

Pogledajte još