Šta treba raditi određenim danima: Sreda je idealna za sastanke, a petak za odmor i kupovinu

PONEDELJAK

Ne treba započinjati ništa važno, jer je to dan Meseca za koji se veruje da je veoma promenljiv. Povoljno je da ponedeljkom poste sve osobe kojima se u natalnoj karti Mesec nalazi pod lošim aspektima.

UTORAK

Dan za sve rutinske poslove koji su unapred određeni ili dogovoreni i koji ne zahtevaju posebnu mentalnu aktivnost. Ovim danom vlada Mars.

SREDA

Najbolji dan za korespodenciju, marketinške delatnosti, susrete i sastanke, pregovore i kratka putovanja. To je dan kojim vlada Merkur i smatra se da je dobar za druženje i zabavu. Potpisivanje dokumenata odložite za četvrtak.

ČETVRTAK

Ovim danom vlada Jupiter, veliki dobrotvor. Na taj dan ugovarajte značajne poslove, zaključujte ugovore, bavite se finansijskim transakcijama ili svakom vrstom učenja. Najbolji je dan za kontakte sa inostranstvom i dugoročno planiranje.

PETAK

Dan Venere i pravi trenutak da se posvetite partneru, deci, porodici. Odličan je za sve pripreme za vikend, odmor, masažu, zabavu, relaksaciju, kupovinu.

SUBOTA

Saturn vlada šestim danom u nedelji i to je dan kada treba svoj duh i snagu darovati drugima. Pomozite bolesnima, ugroženima, posetite baku ili deku, nahranite gladne, obiđite svetilišta, grobove. Poželjno je da na ovaj dan poste svi ljudi koji imaju teške Saturnove aspekte u svom natalnom horoskopu. Takođe, dobro je deo dana provesti u tišini, čišćenju, duhovnom radu.

NEDELJA

Dan Sunca. Idealan dan za aktivniji odmor, porodicu i planove za novu nedelju.

Izvor: žena.rs

Pogledajte još