Guarana Foam Fest: Frimejsonsi i Pantelis hedlajneri penušavog festivala

Publika u dve arene biće povezana direktnim video linkom, i putem gigantskih led ekrana pratiće dešavanja iz obe hale. Tokom dvanaestočasovog muzičko- scenskog spektakla, pred miksetom će se smenjivati popularne svetske i regionalne zvezde, a danas vam predstavljamo prva dva hedlajnera.

Popularni britanski dens duo „Frimejsons“, publiku će u Ljubljani ugrejati novim, ali i starim hitovima. Momci iz Brajtona za Foam fest su pripremili jedinstven repertoar, a publiku će iznenaditi i jednom svetskom premijerom.

Di džej Pantelis,koji ce nastupiti u Beogradu, jedan je od najtraženijih balkanskih haus i tribal haus producenata. Grčka zvezda na sceni je preko dve decenije, a njegovi hitovi u Srbiji su naročito popularni tokom poslednjih nekoliko godina.

Ana Kokić spremna za Arenu!
Pevačica Ana Kokić nedavno je napravila svojevrsnu generalnu probu za predstojeći Guarana Foam Fest. Ana je naime sa suprugom Nikolom Rađenom provela odmor u Turskoj, tokom kojeg je uživala i na pena partiju što joj je, kako sama kaže, bilo uvertira za veliki događaj u Kombank areni koji neće propustiti

Pogledajte još