StandUpFest 2013: Antiapatija

Ovogodišnji slogan festivala - „antiapatiju“ ne moramo mnogo da „branimo“, jer smo svesni da je humor jedini način da ostanemo u dobrom stanju i raspoloženju. Veoma smo srećni što se humorom bavimo i profesionalno i što iz godine u godinu rastemo zajedno sa našom publikom. Kao i svake godine do sada pripremili smo neke novine i proširili program kako bi zadovoljili kriterijume publike, kao i naše sopstvene.

Zagrevanje počinje 3. oktobra, kada će publika imati prilike da vidi najbolje mlade nade, ali iz tri zemlje regiona: Hrvatske, BiH i Srbije. O pobedniku će odlučiti žiri i reakcija publike, a nagrada za pobednika je nastup na StandUpFest-u na Lent - u 2014. (SLO, Maribor) kao i na StandUpFest -u u Beogradu 2014. Ovakve večeri svi mnogo volimo, jer se uvek pojavi neko ko će nas kasnije zabavljati i postati dobar komičar.

Drugi i treći dan festivala rezervisani su za reviju najboljih komičara iz regiona, tako da će publika imati priliku da gleda kraće nastupe nekoliko fenomenalnih komičara kao što su Saško Kocev (MK), Ivan Šarić (HR), Tin Vodopivec (SLO), Filip Andronik (BiH), Marina Orsag (HR) .... Naravno, tu je i ekipa komičara iz Standup.rs-a, organizacije koja je odgovorna za osnivanje i razvitak scene stand up komedije u Srbiji, kao i glavni producent i organizator StandUpFest-a. Tu su: Srđan Dinčić, Jelena Radanović, Aleksandar Perišić, Nikola Silić...

A poslednje veče festivala: iznenađenje! Ove godine uspeli smo da bukiramo i dovedemo jednog od najpopularnijih stand up komičara, pravu stand up zvezdu iz Irske – Dylan-a Moran-a. Poslednje večeri festivala publika će imati prilike da uživa u dva i po časa programa, kada će sa Dylan-om Moran-om binu podeliti i Srđan Dinčić (Standup.rs) i Tin Vodopivec (SLO). U Beograd Dylan dolazi sa potpuno novom predstavom "Yeah, yeah". Za dovođenje ovakve zvezde, "krivi" su osim organizacije Standup.rs, i London Calling (GB) i Mick Perrin Worldwide. London Calling je partner organizacije Standup.rs, a zahvaljujući ovom partnerstvu gost Beograda je ranije ove godine bio i čuveni komičar Eddie Izzard.

www.standup.rs

Pogledajte još