KAD PRE? Lola otkačio Minu!

- Prošlog vikenda su Lola i Mina zajedno došli na „River“, ljubili se, pili, nisu skidali osmeh sa lica i baš su delovali kao skladan i srećan par, a onda se pre dve večeri pojavio sa nepoznatom brinetom, i to držeći je za ruku. Mazio je po nozi, nežno su se gledali, pevao joj je sve vreme, upoznao sa društvom, nisam sigurna da su se ljubili. Delovali su baš slatko. Na kraju su zajedno otišli sa splava držeći se za ruke - kaže nam izvor koji se našao na licu mesta.

- Očigledno je da se ljubav prema Mini brzo izgubila i da je pukla tikva između njih. Možda je i njen ulazak u rijaliti program razlog zbog kojeg su se rastali, to niko ne zna, ali ako uđe na farmu, sigurno je da će bar nešto ispričati ukućanima - priča naš izvor.

Kako bismo saznali da li je Mininoj i Lolinoj vezi stvarno došao kraj i da li manekenka zna da fudbaler ima drugu devojku, kontaktirali smo s njom.

-Trenutno spremam veoma bitan ispit i nemam vremena da se bavim gradskim tračevima. Hvala na razmevanju - napisala nam je Milenkovićeva. Manekenka utehu nalazi u rijaliti programu, u koji ulazi za nekoliko dana.

Mina se vratila u Beograd zbog Lole!

Manekenka Mina Milenković, koja je pre nekoliko meseci izmislila otmicu kako bi naudila bivšem dečku, nakon skandala otišla je u Holandiju, gde živi njen tata. Preko društvene mreže otpočela je komunikaciju sa Lolom Smiljanićem, kao i emotivnu vezu. Njeni najbliži kažu da joj je upravo sportista vratio veru i osmeh na lice, a zbog njega je došla u Beograd ranije nego što je planirala. Sportista je dočekao, izlazili su zajedno, čak su zajedno došli i na splav čiji je suvlasnik manekenkin bivši dečko, gde su javno razmenjivali nežnosti.

Alo

Pogledajte još