Kako da izgledate zanosno u krevetu

BUDITE SREĆNI ILI BUDITE TUŽNI

Izbor raspoloženja zavisi od pola. Istraživanja su pokazala da su veseli i nasmejani muškarci u krevetu, ženama manje privlačni od zamišljenih i naizgled tužnih momaka koji deluju kao da kriju neki težak problem. Za žene je situacija obrnuta, pa su u krevetu najprivlačnije kada su vesele, rasterećene i nasmejane, jer se u istom istraživanju pokazalo da su zamišljene i dame ponositog izraza muškarcima manje atraktivne.

UČINITE DA VAM OČI SIJAJU

Kontakt očima tokom seksa i muškarce i žene dovodi do ludila. Da bi vaše oči izgledale seksi, pobrinite se da ispod njih nemate tamne podočnjake. Da biste ovo uradili, potrudite se da se dobro naspavate i da tokom dana na očima držite hladnu oblogu pet minuta. Dame takođe mogu u pomoć da pozovu malo vodootporne maskare i senku za oči u svetloj nijansi.

(old_image)

NAĐITE PRAVI UGAO

Suočimo se sa realnošću, veliki broj poza za seks su teško izvodljive, a i čini da akteri izgledaju prilično smešno. I muškarac i žena nabolje izgledaju kada sede u uspravnom položaju ili kada stoje, pa pokušajte da eksperimentišete sa nekim od poza koje podrazumevaju ovakav položaj tela.

OČISTITE KOŽU

Ako želite da vam koža deluje svežije i glatko, uradite piling tela. Uzmite četku za telo i istrljajte kožu pokretima u pravcu srca.

Ovakvo četkanje tela popravlja cirkulaciju ali i otklanja mrtve i suve delove kože.

OBUCITE NEŠTO SEKSI

Iako možda mislite da je seksi izgled povezan najviše sa skidanjem odeće, ponekad je sasvim suprotno.

(old_image)

Ukoliko želite da izgledate mršavije, obucite crno donje rublje, što važi i za muškarce i za žene.

Za dame su tu i pušap grudnjaci i gaćice sa umetcima na zadnjici, što im može dati zanosan izgled karakterističan za bogate obline.

RASPUSTITE KOSU

Ovaj savet rezervisan je za dame, koje treba da se potrude da im kosa bude čista kad u zanosu pada na jastuk. Miris kose je za muškarce afrodizijak i češće nego što mislimo, pa dame treba da se potrude da neguju svoju kosu i vode računa o frizuri, čime će dobiti još jedno moćno oružje u krevetu.

Izvor: žena.rs

Pogledajte još