Charter promovisao novi album: "Ciljamo SKC ili Dom omladine"

Na albumu koji zajednički potpisuju “Music Star Production” i “City records” nalazi se 12 pesama, a bend je na promociji, pred velikim brojem prijatelja, kolega i novinara, izveo polusatni mini koncert.
"Album je izađao posle diskografske pauze koja je bila nenamerna", rekao je Miki Charter za Nadlanu.com. "Potrajala je 10 godina, međutim, nastupali smo na festivalima i snimili tri spota. Imali smo i dosta svirki po klubovima, ovde u Kasini smo već godinu i po dana. Polako smo se spremali i izbacili iz sebe ono najbolje. Produkciju i aranžmane smo digli na viši nivo - očekujem da na proleće napravimo lep solistički koncert.

Prostor ?
"Realno je SKC ili Dom omladine, 600 do 1000 ljudi. Mislim da, u ovom trenutku, možemo toliko da dobacimo".

Pucate, dakle, na rokerska mesta ?

"Mi i jesmo pop-rok bend, nemamo nikakve veze sa narodnjacima. MTV mejnstrim fazon koji ovde nije mnogo zastupljen, ali, evo, čuješ po pesmama koje se vrte da je to zdrav pop rok, što možda i fali srpskoj sceni".

Miki bez uvijanja kaže - na albumu su se okupili najbolji autori iz Srbije i regiona.
"Tu su Rastko Aksentijević, Aco Regina, Džeronimo, Saša Milošević Mare, Mirko Vukomanović i njegova supruga Snežana, Zoran Jančeski... Ja sam malo doprineo sa nekim pesmicama. Mislim da je ekipa vrhunska i da su pesme, bez lažne skromnosti, jako dobre".

Uradili ste već nekoliko spotova ?

"Da, za pesmu "Ničija" snimljen je u predsedničkom apartmanu Hajata, uradilii smo spotove i za 'Suze lažne' i 'Kad srce poludi', a u planu su još dva, "U snovima" i "Oči zelene". Već imamo scenario, glumice - bićemo od Nove godine jako aktivni. Imamo već zakazane promocije u Podgorici i Sarajevu. Gde god ima struje, doći ćemo vrlo rado da sviramo. Ima nas osam na bini, veliki je bend, međutim, tako volimo i tako najbolje funkcionišemo.

Pogledajte još