Besni bivši farmeri se pitaju: " Da li Milica i Željko veruju u Boga?"

- Pre više od mesec dana je istekao rok kada je novac trebalo da mi bude isplaćen, a to nije učinjeno. Pozvao sam sve farmere da se zajedno pobunimo, međutim, niko ne sme jer su u strahu da će ih onda zabraniti na „Pinku”, a mene to ne zanima. Zvao sam od portira do Milice Mitrović i niko mi ne odgovara na pozive, a i oni nebitni koji podignu slušalicu mi kažu: „Biće”. Danas sam sa svojim advokatom sastavio tužbu, moram da se borim za svoj novac. Čuo sam se sa Stanijom i Filipom, koji su takođe ogorčeni što nisu dobili novac, ali će oni videti da li će i kada da tuže produkciju - rekao je za „Alo!” Tarot, dok je Goca Bjelica kroz jecaj i suze preko našeg lista preklinjala Željka i Milicu Mitrović da joj ispalate zarađen novac.

(old_image)


Ja ne volim nikoga da tužim, ali ste me zatekli u trenutku očaja. Ja sam na „Farmu” ušla sa očekivanjem tog honorara, jer ja nisam pevačica kojima se podigne cena nastupa nakon rijalitija. I evo gubim kilograme, jer nisam na ivici egzistencije, već nemam egzistenciju. Preklinjala sam Milicu, i dalje je preklinjem da mi uplati novac. Ne želim da se brukam i da moja ćerka koja je u Turskoj čita ovakve stvari. Ali ja ih molim da budu razumni, da učine human potez i da obrate pažnju na znakove pored puta koje imamo. Ja sam ušla tamo radi egzistencije, nemam gde da stanujem i nemam ni za hleb. Očajna sam. Nemam gde da budem, oslabila sam, gubim kilograme preklinjući i ne spavajući zbog toga što nemam novca. Je,l veruju Milica i Željko u Boga? Preklinjem ih da shvate da je neophodno biti čovek. Ne može neko da se valja sit i u parama, a da zna kako neko od gladi crkava. Ja zaista ne želim na sud, ali probijeni su svi rokovi i neko treba da se smiluje na sve ove ljude koji su pošteno pokazali svoj obraz - kroz suze je ispričala Bjelica.

Ni ostali farmeri nisu dobili pare, ali veruju produkciji!

Iako su tri meseca boravili na imanju u Lisoviću ni ostali farmeri nisu dobili zarađeni honorar, ali za sada ne žele da preuzimaju slučaj u svoje ruke i da tuže produkciju, već veruju da će novac biti uplaćen jednog dana.

Nenad Aleksić Ša: Neću da tužim „Pink“!
- Ja neću nikoga da tužim. Što se honorara tiče ne želim da pričam o tome. Sa moje strane je sve okej i to je sve što mogu da kažem.

Vesna Rivas: Uvek svi dobijemo na kraju!
-
Nikome ne gledam u novčanik i ne dozvoljavam da neko gleda u moj novčanik. Ne želim da pričam da li sam dobila honorar. Ja sam srećna i zadovoljna ušla na „Farmu“ i uživala sam tamo koliko god je to bilo moguće. Što se kolega tiče nije dobro da tako pričaju, jako je ružno. Ja verujem da će prema svima kojima su ostali dužni izmiriti obaveze. Ja sam dugo u medijima i ovom poslu i znam da uvek svi dobijemo na kraju, a ovo što ostali rade je ružno.

Saška Karan: Nisam čula da su Mitrovići nekome ostali dužni!
- Ja koliko znam Milica i Željko su krajnje korektni i ja zaista ne razmišljam u tom pravcu. Uvek ima nekih kašnjena, ne mora uvek biti tačno u dan i ja mislim da neće biti nikakvih problema. Koliko sam ja čula oni nikada nisu nikome ostali dužni, pa zašto bi meni ostali. Ja sam optimista i verujem da će sve biti u redu.

Era Ojdanić: Milica i Željko ne ispaljuju!
-
Ja imam novca, nisam u situaciji da nemam hleba da jedem, tako da mene to ne zanima. Milici i Željku verujem kao da su mi porodica, tako da je nebitno da li će dati za mesec i godinu. Oni nikad ne ispaljuju.

„Pink“: Kriza je!

U produkciji televiziji „Pink“ kažu da je razlog za kašnjenje honorara svetska ekonomska kriza, kao i da će sve svoje obaveze prema farmerima ispuniti već sledećeg meseca:
- Velika svetska ekonomska kriza i dalje ima veliki uticaj na poslovanje u našoj zemlji, te se kasni kako sa naplatom tako i sa našim obavezama. „Pink“ će malom broju farmera kojem nije isplaćena ugovorom garantovana obaveza isplatiti honorare već tokom narednog meseca. Razumevanje nije na odmet u ovakvim situacijama - saopštili su nam sa televizije „Pink“.

Alo

Pogledajte još