RAZOČARANA ANASTASIJA: Ivan je samo bivši muž a ja imam dugu karijeru iza sebe!

- Nije mi se izlazilo. Želela sam da ostanem duže. Ivan Marinković je super momak, ali i dalje stojim pri svom stavu da nema nikakvu VIP akreditaciju za učešće na Farmi. Krivo mi je što sam izgubila od njega. Imam dugu karijeru iza sebe, a on je samo bivši muž Goce Tržan.

Da li ti se neko dopao na imanju?

- Marko Vukotić iz Crne Gore ima dobru energiju. Ne isključujem mogućnost da bi se među nama nešto desilo da sam ostala duže. Njemu je bilo veoma teško što sam otišla. Možda se između nas dvoje nešto i desilo, a niste primetili (smeh).

Ko ti je najmanje odgovarao od farmera?

- Čupo mi se nije dopao. Iznervirao me je i što je povukao ručnu kočnicu u komunikaciji sa mnom jer poznaje mog oca. Posebno mi je zasmetalo što me je napao kad sam prala sudove ceo dan, a posle toga sam sređivala nokte. Rekao mi je da farma nije kozmetički salon. On je veliki taktičar i prišljamčio se uz još većeg kako bi ostao do kraja.

Šta ti je najteže palo?
- Navikla sam kod kuće da se kupam po pet puta na dan. Možda je to bolesno. Ovde sam se svaki dan po jednom kupala jer nije bilo prilike da to radim više puta.

Ko je najmanje vodio računa o ličnoj higijeni?
- Do pre tri dana nisam videla Jelenu Golubović da se kupa. Da ne grešim dušu, gledala sam jednom na dvorištu kako se zapira. Deluje mi prljavo. Možda se ona prala a da je niko od nas to nije videlo.

Kurir

Pogledajte još