Sandra Bulok: Moj sin je veoma blizak sa Džordžem Klunijem! (FOTO)

Sandra Bulok veruje da joj se razvod desio jer je “tako trebalo”, te da se sada nalazi u situaciji u kakvoj treba da bude. Zgodna 49-godišnja glumica bila je u braku sa TV zvezdom i umetnikom za motore Džesijem Džejmsom pet godina, između 2005. i 2010, ali su se razveli kada jeotkriveno da ju je muž varao sa nekoliko žena.
Iako je Sandra, koja ima trogodišnjeg usvojenog sina Luisa, bila slomljenog srca u tom trenutku, zahvalna je na svemu što ima u životu i veruje da se sve dešava sa nekim razlogom.
-Svi se nalazimo u situaciji u kakvoj treba da se nađemo. Svi smo na mestu koje nam pripada. Zahvalna sam na tome što sam ovde, blagoslovena na svemu što imam – rekla je za Vogue.

Sandra je otkrila i da je počela da vodi sina Luisa sa sobom na snimanje. Otkrila je i da se dečačić tako veoma zbližio sa njenim kolegom Džordžom Klunijem i njegovim prijateljem Rendijem Gerberom, koji je u braku sa Sindi Kraford. - Jednom mi je prišao i pitao:
-“Gde su Džordž i Rendi? Potrebni su mi!” Onda smo morali da ih tražimo, a kada smo ih našli, ja sam se sklonila, kako bi oni imali “muško vreme”.

(old_image)

Čekala sam da završe, a onda mi je bilo dozvoljeno da se vratim – ispričala je Sandra anegdotu sa trogodišnjim sinom.

Alo

Pogledajte još