Majkl Daglas moli da mu dozvole da vidi sina!

Nakon što je glumčev sin u januaru u zatvoru „pao“ na testiranju droge, završio je u samici u kojoj nema pravo na posete, Daglas ga od tada ne može videti.
Dopustite mi da ga uskoro vidim, rekao je Majkl Daglas, na kraju svog govora na dodeli televizijskih nagrada Emi, u nedelju na kojoj je dobio statuu za najboljeg glumca u mini-seriji ili filmu “Behind the Candelabra” u kojoj je glumio pijanistu Liberecea.
Glumčev apel odnosi se na njegovog sina Kamerona, koji je 2010 završio u zatvoru zbog dilovanja metamfetamina i kokaina u Njujorku. U aprilu mu je

udvostručena petogodišnja zatvorska kazna i to nakon što je počinio razne prekršaje u zatvoru. Nakon što je u januaru “pao” na testiranju droge, Kameron je završio u samici u kojoj dve godine nema pravo da prima posete.
To je slomilo glumca čiji sin iz zatvora sigurno neće izaći pre 2018. godine. Na podršci se zahvalio supruzi, glumici Ketrin Ziti-Džones, uprkos njihovoj odvojenosti poslednjih nekoliko meseci i glasinama o razvodu Glumica se nije pojavila na dodeli, a tokom vikenda je boravila u Kini.
Glumac je tužno komentarisao kako je razočaran jer ne može videti sina.
Problem je u sistemu. U početku sam bio razočaran sinom, ali došao sam do tačke kada sam razočaran sistemom. Ukoliko pogrešite oni vas kazne. Moj sin će provesti dve godine u samici, rekao je oskarovac i zaključio kako se nada da će se zakoni koji se tiču nenasilnih prestupnika koji trguju drogom ipak promeniti.

Alo

Pogledajte još