ISKRENO I ŠOKANTNO: "Porodica Kardašijan je povukla mog sina na dno"

U intervjuu za Radar onajn otac Lamara Odoma uputio je mnoštvo uvreda porodici Kardašijan. Naime, Džo Odom je za trenutno stanje svog sina optužio upravo Kardašijanove, tvrdeći da su ga upravo one odvukle na dno.

“Neko napokon mora da progovori, a to ću biti ja. Jednostavno je, povukli su mog sina na dno. Moj sin se ne drogira, a Kardašijanove nije briga za njega, nego kako će to uticati na njihov brend. Voleo bih da se nikad nije oženio. Kloi želi sve da kontroliše, a sve žene iz te porodice su takve”, ispričao je za Radar onlajn Džo Lamar.

Osim što je vređao slavne sestre, koje ne podnosi, tata Odom nije poštedeo ni njihovu mamu Kris Džener.

“Kris je vrlo negativna. Ona je zločesta kučka. Uopšte joj nije stalo do Lamara, gleda samo svoj imidž i novac”, kaže on i dodaje da su sestre Kardašijan ljubazne samo pred kamerama, a kad se one ugase postaju neprijatne i bahate.

“Jednom prilikom sam čuo Kim da govori da u njihovoj porodici nema narkomana. To me je mnogo naljutilo. Pogledajte samo kako se ona proslavila – ja ne želim porno zvezde u svojoj porodici”, ispričao je ljutiti Džo tvrdeći da bi njegov sin bio uspešan košarkaš da nije pristao da učestvuje u rijaliti šou “Porodica Kardašijan” i “Kloi i Lamar”.

(old_image)

Na njegove teške reči, Lamar nije ostao imun.

“Neću dopustiti ovom čoveku, niti bilo kome drugom da tako priča. Ovaj čovek nikada nije bio tu kada mi je bio potreban, odgajile su me mama, baka i Kvins. On nikada nije imao porodicu kao što su Kardašijanovi. Taj čovek nije ni bio pozvan na moje venčanje i nikada ih nije upoznao. Njegovi demoni su jedino što mi je pružio. Svi ostali o kojima priča pružili su mi podršku kroz ovo teško razdoblje. Pričajte o meni šta želite, ali izostavite iz takvih priča one koji su me samo voleli i podržavali”, napisao je na Tviteru poznati košarkaš.

B92

Pogledajte još