Završene X Factor audicije: Kanditati najviše pevali strane pop hitove

Završene X Factor audicije pred žirijem i publikom! Sledeća faza regrutni kamp!

Sledeća faza je regrutni kamp u kojem će svoj talenat pred žirijem pokazati 120 najboljih, a najzanimljivije kandidate sa audicija gledaoci će videti od 29. oktobra na TV Pink.

„Posle pet napornih, ali uzbudljivih dana žiri i publika uživali su u najrazličitijim interpretacijama prijavljenih takmičara. Uglavnom su kandidati birali strane pop hitove, ali i poznate domaće kompozicije, a najzanimljivije detalje, kao i kako su kandidati reagovali na komentare žirija gledaoci će videti i čuti krajem oktobra na TV Pink kada počinje emitovanje najpopularnijeg pevačkog šou programa na planeti „X Factor“. Veoma smo zadovoljni i žirijem i kandidatima i zaista verujemo da će „X Factor“ i na našim prostorima biti jednako popularan kao i u inostranstvu. Sledeća faza je selekcija 120 najboljih kandidata koji će se naći u drugoj fazi takmičenja – regrutnom kampu gde ćemo videti kako se takmičari spremaju za dalje takmičenje i još jedan nastup pred žirijem„ – poručuju iz produkcije.

Prvoplasiranog, drugoplasiranog i trećeplasiranog takmičara u super finalu čekaju vredne robne i novčane nagrade, a pobedika očekuje i snimanje muzičkog albuma, kompletno vođenje karijere i luksuzan automobil.

Super finale „X Factora“ zakazano je krajem februara sledeće godine u „Kombank Areni“ kada će pored superfinalista nastupiti i jedna svetska muzička zvezda.

Pogledajte još