Pogledajte novi trejler za Hobita (VIDEO)

0

"Hobit: Šmaugova pustošenja" (The Desolation of Smaug), dolazi u bioskope u decembru, a produkcijska kuća Vorner Broders, objavila je drugi trejler za ovaj film.

Decembar se bliži i označava da u bioskope uskoro stiže nastavak iz trilogije „Hobit“.

A to znači da je došlo vreme i da vidimo još jedan trailer za nastavak „Hobit: Smaugova pustošenja“ koji će svetsku premijeru imati 13. decembra.

U njemu možete čuti kako fantastično zvuči Benedikt Kumberbač koji je pozajmio glas slavnom zmaju Smaugu, ali i videti što nam je sve Piter Džekson pripremio u nastavku Bilbovih putovanja.

U drugom delu trilogije „Hobit“ (The Hobbit: Desolation of Smaug), glumačkoj ekipi pridružiće se i legendarni Stiven Fraj, zvezda „Izgubljenih“ Evanđelina Lili, kao i televizijski Šerlok Holms – Benedikt Kamberbač – i to kao Šmaug. U filmu igraju Ijan Mekelen, Martin Frimen, Ričard Armitadž…

Prvi deo Hobita (Neočekivano putovanje) nije baš oduševio kritičare, ali zarada od preko milijardu dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta dovoljno govori o tome šta publika misli o ovom spektaklu, koji je Džekson „projektovao“ u tri dela.

Izvor: b92

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.