"Only Men Stuff" vikend u TC Delta City

A sta tačno očekuje posetioce...
U toku trajanja „muškog vikenda“ biće prikupljani vicevi o čuvenom Čaku Norisu, sa željom da se obori Ginisov rekord, a posetioci će imati priliku i da se fotografišu sa statuom heroja današnjice u prirodnoj veličini.

Prvi dan muške zabave počeće takmičenjem u brzom ispijanju piva. Ovaj put je pred ljubitelje piva postavljen novi izazov, a to je obaranje svetskog rekorda u ispijanju piva – 1 litar za 1,3 sekunde.

Ali, to nije sve...
Svaki muškarac je sigurno bar jednom u životu poželeo da vozi Formulu 1. Upravo iz tog razloga, u atrijumu Delta City-ja biće postavljen kokpit Formule 1 posebno opremljen audio i video opremom kako bi osećaj vožnje bio što potpuniji.

Snagu i kondiciju muškarci će imati priliku da pokažu u okviru turnira u obaranju ruku, a „muška zabava“ bi svakako ostala nepotpuna bez „najvažnije sporedne stvari na svetu“ – fudbala. Međutim, ovaj put takmičari neće igrati klasični fudbal već sve popularniji Cage Football (fudbal u kavezu). Pravila su jasna – učesnici moraju biti punoletni, takmiče se u timovima od po 3 igrača, a pobednik je ekipa koja postigne više golova za 12 minuta igre.

Bez obzira na godine ili životni stil, svaki muškarac imaće priliku da u okviru „Only Men Stuff“ vikenda pronađe nešto, ili sve, po svom ukusu.

Pogledajte još