Luka Đurović stradao kao suvozač u "poršeu", za volanom bila njegova prijateljica

“Vijestima” je iz vrha policije rečeno da je devojka tokom saslušanja u risanskoj bolnici, gde se oporavlja od teških povreda, ispričala da se ne seća mnogo detalja tragedije, ali da misli da je ona bila za volanom u trenutku nesreće.

Osim toga, policiji i tužiocu Žarku Pajkoviću iz Kotora, lekari Hitne pomoći rekli su da su Đurovića, koji je tada davao znake života, zatekli na suvozačevom mestu.

Lekari su u svojoj izjavi ispričali da je Đurović bio vezan sigurnosnim pojasom, koji su morali da seku kako bi ga izvukli iz smrskanog "poršea".

Te tvrdnje potvrđuju i oštećenja na automobilu - upravo desna strana automobila bila je smrskana, najvjerovatnije, od udarca u stub ulične rasvete, nakon čega je vozilo završilo u jarku pored magistrale.

"Na osnovu svih izjava ali i oštećenja na automobilu, verujemo da je vozila Monika Martinović. Iako nije gotovo tehničko veštačenje automobila, verujemo da je reč o klasičnoj saobraćajci, a ne o nečijoj nameri”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz vrha Uprave policije.

Izvor: Blic, Vijesti

Pogledajte još