Rodik hteo da bije Đokovića na US Openu

Rodik (31), koji je prošle godine završio karijeru, rekao je u intervjuu "Fox sportsu" da se sukobio sa Đokovićem u svlačionici na US Openu, a pretpostavlja se da je to bilo 2008. godine.

"Ušao sam u fizički sukob u svlačionici posle meča sa teniserom čije ime neću otkriti, mogu samo reći da se rimuje sa Šmovak Šmoković, i to se desilo jednom na US Openu. Pre našeg meča pričao sam svašta, a on je izašao na teren i razbio me. On je posle meča rekao nešto na moj račun, pa je ušao u svlačionicu. Tada sam krenuo prema njemu, saterao ga uz ormar, ali sam primetio da je njegov trener za nijansu krupniji od Donovana (MekNeb, kvoterbek u NFL ligi koji je bio u istoj emisiji sa Rodikom), i onda sam se smirio. Ohladio sam se vrlo brzo i odlučio da se povučem sa strane", rekao je Rodik, a prenosi B92.

Pre duela dvojice tenisera Rodik je komentarisao česte Đokovićeve povrede u to vreme, što je iznerviralo srpskog asa, pa mu je posle pobede u četvrtfinalu uzvratio na prozivke pred domaćin navijačima.

"Veoma sam srećan kada igram sa Rodikom, na njegovom terenu, u njegovom gradu, na njegovom omiljenom turniru, tako da pobeda nad njim predstavlja veliki napor. To nije lepo, nikako, da se pred tolikim ljudima kaže da sam imao 16 povreda i da foliram. Nemam ništa ni protiv koga, Endi je rekao da sam imao 16 povreda u prošlom meču što, očigledno nisam, zar ne? Sviđalo vam se to ili ne, tako je. Publika je već protiv mene jer misle da foliram sve, žao mi je", rekao je Novak posle tog meča.

Tokom te izjave navijači su Đokovića izviždali, preneo je B92.

Pogledajte još