Vujošević: Vojska otima stadion Partizanu zato što je izgubila Kosovo!

"Ovo je pokušaj krađe! JSD Partizan još nije dobilo ništa zvanično. Slučaj treba da se reši po zakonu, a po svim papirima, JSD Partizan je vlasnik tog stadiona. Ako Ministarstvo odbrane treba da vrati stadion kao kompenzaciju za Kosovo, onda super" bilo je sve što je o ovome rekao Vujošević.

Spor između crno-belih i Ministarstva odbrane vodi se prilično dugo, s kraćim ili dužim pauzama, još od 1997. godine. Na sud ga je vratio bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac jer, kako saznajemo, Partizan tada nije pristao da se odrekne dela komercijalnih sadržaja koje je nameravao da sagradi u korist Ministarstva odbrane.

"Ministarstvo je tada zahtevalo da deo budućih komercijalnih sadržaja ide njima. U pitanju je bilo 10 ili 15 odsto kvadrata, koji bi bili prodati ili iznajmljivani. Radilo se o oko 10.000 kvadratnih metara, a to nije malo. Došlo je do sastanka između Šutanovca i predstavnika Partizana, ali crno-beli tada nisu pristali na to" kaže za Kurir izvor iz tadašnjeg Ministarstva odbrane.

Pogledajte još