Viktor Savić pušio marihuanu u sred Budve?! (VIDEO)

Naime, mladi glumac je letos snimljen u jednom lokalu u Starom gradu u Budvi kako sa svojim društvom deli predmet koji po izgledu i načinu korišćenja deluje kao džoint sa marihuanom.

Snimke je paparaco ekipa napravila iste večeri kada je Savić imao premijeru predstave, a nakon toga sa društvom je otišao u jedan kafić, gde je uz piće ćaskao sa društvom, sve dok jednog trenutka nisu počeli da duvaju nešto što podseća na džoint i to isto dodavali iz ruke u ruku i iz usta u usta. Ostatak društva koji se u tom trenutku našao u kafiću ne vidi se jasno na snimku, a pretpostavlja se da su zajedno sa njim bile i kolege sa kojima je igrao u predstavi te noći.

Podsećanja radi, Viktor Savić je 16. februara 2006. godine na uglu ulica Kralja Petra i Kneza Mihaila od Grubora kupio 1,30 grama marihuane, dok je 0,48 grama hašiša u tom trenutku imao kod sebe.

- Dva, tri dana pre nego što je ova droga nađena, vratio sam se sa skijanja iz Bugarske, gde sam tu drogu i kupio od jednog mladića čije ime ne znam. To je bio prvi put da sam je nabavio, a možda deseti put da sam je koristio, dok sam hašiš uzeo da probam, pa mi je deo ostao - rekao je Viktor tada na sudu, a osuđen je novčano, na 60.000 dinara zbog posedovanja droge.

Alo

Pogledajte još