Otvaranje QP Lounge&Restaurant zimske sezone humanitarnom revijom Franca Ciambelle

0

U prelepom ambijentu u strogom centru Beograda, sinoć je svečano otvorena zimska sezona u QP Lounge&Restaurant u ulici Kralja Petra broj 13-15, koji predstavlja jedinstvenu kombinaciju evropskih stilova ležerne zabave i hedonizma.

Nakon Humanitarne revije italijanskog kreatora visoke mode, Franca Ciambelle, kojoj su prisustvovale brojne zvanice iz javnog života kao što su Dragana Ognjenović, Ana Stanić i mnoge druge poznate ličnosti, svi gosti imali su priliku da uživaju u koktelima ali i specijalitetima jednog od najnagrađivanijih kuvara u Srbiji Miloša Jovanovića, koji je zauzeo, ponosno, lidersku poziciju šefa kuhinje i pripremio specijalan izbor jela koji će karakterisati samo QP Lounge&Restaurant.

QuePasa, volimo da kažemo da je jedini pravi Lounge&Restaurant! Karakterisaće ga raznolik program: od gostovanja poznatih DJ-eva, do nastupa jazz muzičara I drugih ušuškanih svirki u kojima ćete moći da se utoplite uz vino I specijalitete u toku zimskih meseci. Tu su I tematske večeri koje organizujemo u saradnji sa stranim ambasadama u Beogradu.

U QP Vas pozivamo da dođete i u toku dana, pošto će se svakodnevno organizovati brunch-evi i after work koncept sa zanimljivim programom. Ideja istog je da nakon napornog radnog dana ljubitelji ležerne zabave i hedonisti mogu da se opuste uz koktele i ukusne zalogaje u opuštenom ambijentu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.