Sve tajne ženske masturbacije i "igračke" koje ih dovode do vrhunca

1. Vibratori

Vibratorima možete da pripišete zasluge za neke od najboljih orgazama u vašemu životu. Ako ste ikad razgovarali sa ženom koja koristi vibrator, sigurno vam je rekla da taj mali uređaj može itekako da vas zadovolji.

Vibratori su najpopularnije seksi igračke i dolaze u raznim dimenzijama i oblicima, a na vama je da odaberete onaj koji vam najviše odgovara. Mnoge žene tokom odnosa ne mogu da dožive orgazam. Upravo njima seksolozi savetuju korištenje vibratora u solo igricama kako bi naučile na koji način stimulacija pridonosi njihovom orgazmu.

2. Dildo

Dildo, odnosno veštački penis, sjajan je odabir za žene koje nisu sklone vibratorima zbog jakog intenziteta. Oni ne rade ništa sami od sebe, odnosno rade ono što vi želite da rade, i to uz pomoć vaše manipulacije. Užitak u ovom slučaju vam obezbeđuje penetracija. Mnoge žene uživaju u tom pritisku koji nastaje i zato najradije biraju ovu igračku za samozadovoljavanje. Ono što je posebno jeste i to što možete sami da birate veličinu.

3. Ruke

Prsti su idealan alat za istraživanje užitka. Uz pomoć njih možete otkriti koliki pritisak vam odgovara, koja vam se brzina najviše sviđa, kao i koji delovi vašeg tela su najosetljiviji. Iako prsti nisu igračke, mogu da posluže kao prirodne igračke. Neke se žene kažu da jedino uz pomoć ruku mogu da dožive vrhunski orgazam koji uključuje i famoznu G tačku. Naravno, prstima se bez problema može postići i klitoralni orgazam. Kada je o rukama, odnosno prstima reč, jedan je savet dovoljan – vežbom do užitka!

4. Atmosfera

Ni atmosfera nije igračka, ali je izuzetno važna da bi cela priča s igračkama funkcionisala. Kad želite da zadovoljite sebe, važno je da stvorite i pravu atmosferu. Jedino pitanje koje treba sebi da postavite jeste osećate li se prijatno. Obavezno isključite telefone i pobrinite se da vam niko ne kuca na vrata, jer je veoma važno da osigurate atmosferu u kojoj vas niko neće ometati i u kojoj ćete biti u potpunosti opušteni. Da li ćete da upalite sveće ili da se opustite u kadi sa eteričnim uljima, ostaje na vama.

5. Um

Verovali ili ne, um je najsnažnija prirodna seksi igračka na svetu. Ženemogu da ga koriste kada su u pitanju seks ili masturbacija. Budući da žene nisu vizuelni tipovi poput muškaraca, njihov um mora da se aktivira stvarajući seksi slike u glavi. Seksi sadržaji mogu da vam pomognu u ovoj “igrci”. Nije neophodno da gledate porniće, ali pronađite mekšu erotiku koja bolje deluje na žene.

Izvor: 24sata, citaj.ba

Pogledajte još