I princ Hari se najzad ženi?

"Kresi će se venčati sa Harijem", prenosi Dejli Telegraf izjavu jedne od njenih bliskih prijateljica. "Hari nije prestajao da priča o braku i deci, i ona se vremenom navikla na tu ideju. Venčanje će se najverovatnije održati sledeće godine."

Dvadesetčetvorogodišnja Kresida dobro je poznata britanskog javnosti jer je već duće vreme u vezi sa Harijem, trenutno omiljenim britanskim princom koji svet osvaja svojim šarmom i neopterećenim ponašanjem, sasvim različitim od kraljevskih manira.

Par se upoznao u maju 2012. godine posredstvom princeze Eugenije. Ubrzo nakon susreta "razuzdani princ", kako britanska štampa često zove Harija, odlučio je da se primiri i posveti Kresidi. Iako je ona bila odlučna u svom odbijanju i odlaganju venčanja, tvrdeći da je premlada za tako veliku obavezu, Hari nije odustajao.

Tokom Harijeve četvoromesečne vojne službe u Avganistanu par je vezu održavao svakodnevnim telefonskim pozivima. Nakon toga njihova veza je procvetala poput prave britanske ruže.

Nedavno su uočeni kako razmenjuju nežnosti na koncertu Džejmsa Blanta, a potom su zajedno gledali i mjuzikl "Knjiga Mormona" na Vest Endu.

Britanski mediji su odmah otkrili da je porodica Kreside Bonas, osim što je u neposrednoj rodbinskoj vezi sa Edvardom VII, poznata i po boemskom životu punom zabava. Njena majka Meri-Geji Karzon (66) bila je veoma popularna tokom šezdesetih godina prošlog veka. Kresida je njeno dete iz braka sa biznismenom Džefrijem Bonasom, što je inače treći suprug Meri-Geji.

Princ Hari je trenutno na putovanju po Australiji, prvoj zvaničnoj poseti toj zemlji, a nakon toga trebalo bi da poseti i Dubai.


B92

Pogledajte još