Riblja čorba oduševila u Londonu! (VIDEO)

0

Bora, Miša, Vicko, Džindžer i Nidža održali su sjajan koncert u subotu uveče u čuvenom The 100 Clubu.

Naša legendarna grupa je nastupila u krcatoj sali koju su svojevremeno punila i brojna slavna imena svetskog rokenrola – Rolling Stones, Sex Pistols, Clash, Eric Clapton, BB King, Oasis, Motorhead, Blur... Koncert je otvorila londonska grupa Princip, u kojoj svira beogradski gitarista Nikola Cobic, publika ih je sjajno primila.

Riblja čorba je, kao i na svim dosadašnjim koncertima ove godine, počela rokačinom sa „Osmog nervnog sloma“ – „Južna Afrika '85.“ (Ja ću da pevam), a hitovi su se nizali sve do „Lutke sa naslovne strane“. Izuzetno raspolozena publika je pevala i skakala uz „Ja ratujem sam“, „Uzbunu“, „Tu nema Boga nema pravde“, „Ostacu slobodan“, „Gde si u ovom glupom hotelu“, a na pesmi „Zadnji voz za Čačak“ bendu se pridruzio i gitarista Emir Hot koji zivi u Londonu.

Na koncertu su bili i novinari iz Classic Rock Show-a koji su intervjuisali Boru, a ogroman aplauz dobio je John McCoy (na slici sa bendom, drugi sa desne strane). Producent slavnih albuma „Mrtva priroda“, „Buvlja pijaca“, „Istina“, kao i najnovije „Uzbune“ izašao je, kao i na velikom beogradskom koncertu u martu u Kombank Areni, na binu sa Čorbom i, ovoga puta, odsvirao „Prevaru“ i „Volim, volim, volim, volim zene“. Pogledajte ispod na jutjubu kako je to izgledalo.

Čorba je dva puta izlazila na bis, a „Pogledaj dom svoj anđele“ je dovela do eksplozije odusevljenja u publici. Iako je grupa već više puta svirala u Londonu, svi posetioci su složni da je sinoćni koncert bio ne samo njihov najbolji koncert u engleskoj prestonici, već i najbolji nastup bilo kog benda sa balkanskih prostora u Londonu – ikad.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.