Stojanović: Zvezda nije ništa pokazala!

"Čukarički je pokazao sve što mi nismo: srce, htenje, disciplinu, odgovornost, i na kraju - znanje. Ne bih govorio o nama, nismo ništa pokazali", rekao je Stojanović novinarima.

Čukarički je danas pobedio Zvezdu sa 2:0 u poslednjem meču osmog kola Super lige. Trener crveno-belih je kazao da želi da razgovara sa upravom.

"Naravno da ću razgovarati sa upravom, ja to želim da obavim, da vidimo kako i šta. Ne bežim od odgovornosti. Ako sam ja jedini krivac, stvar se zna. U našem poslu nema pardona... Ova ekipa može i mora bolje. Pokazali smo da imamo problema i sa ekipama koje nisu pretendenti za titulu", rekao je Stojanović.

Zvezda nastavlja da ima probleme sa odbranom, koja u skoro svakoj utakmici pravi krupne greške.

"Neshvatljivo mi je to. Koji god štoperski par da stavim, uvek neko napravi grešku, ali to je to što imamo. Ovo su pionirske greške koje na ovom nivou ne smeju da se dešavaju, a kamoli ponavljaju", rekao je Stojanović.

Trener Čukaričkog Goran Milojević kazao je da je njegov tim disciplinovan i da ga ne zanima protivnik, već da samo gleda svoju igru.

"Zvezda je veliki klub, ali je teren merilo svega. Ona će naći svoj put, to je skup jakih pojedinaca i želim im sve najbolje. Mi želimo da živimo ovaj san da smo što duže na prvom mestu, a kad se probudimo, da to postane java. Doći će novi dan i ovo mora da se zaboravi. Liga je izjednačena i svako svakog može da pobedi", rekao je Milojević.

Beta

Pogledajte još