Fenomenalni Dilan Moran u Domu Omladine

0

Sinoć je u okviru StandUpFesta pod imenom "Antiapatija" u Domu Omladine Beograda nastupio jedan od najboljih britanskih komičara – Dilan Moran.

Malo je reći da je sala bila krcata, i isto tako je teško opisati ovacije koje su usledile kad je gospodin Moran kročio na scenu.

Da će nastup biti prijatan i neformalan bilo je jasno još na početku kada je pozdravio publiku na srpskom i zatim kada je dobio flašu rakije koju je nesebično podelio sa posetiocima.

Pričao je o svim aktulenim temama, o politici, kako smo mu interesantni kao nacija, o tome kako jedemo „kao da se sprema kriza„, o sebi i svojoj porodici na jedan zaista specifičan način zbog koga ga publika širom sveta voli i zbog koga i posećuju njegove nastupe.

Suvišno je pominjati dobru organizaciju za koju je zaslužan Standup.rs i njegov profesionalizam, napravivši jednu pauzu od 15 minuta, svoj nastup zavšrio je oko 23h.

Poznavaoci opusa Dilana Morana znali su kakva ih zabava očekuje, ljudi koji su se sa njim susreli prvi put su bili i više nego oduševljeni. U svakom slučaju, bilo je lepo gledati sva ta nasmejana lica kako napuštaju salu i odlaze svojim putem.

Hvala gospodinu Moranu, smeh je danas retkost.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.