Goca Tržan: Ivan je za mene kao vazduh

Goca ističe da ne veruje da je Lenina baka, a Ivanova majka, pričala ružno o njoj, već smatra da su njene izjave izvučene iz konteksta. "Nije tačno da nisam dala Leni da viđa svoju baku, baš malo pre sam je odvela da je vidi, i usput sam kupila neke vitamine jer je ženi pao imunitet i loše je. Suze su mi krenule kad sam ostavila Lenu i sela u kola. I posle svega što su uradili, ja ne mogu da budem nečovek", ispričala je Tržanova.

Ona, takođe, ističe da je spremna da bivšem mužu i njegovoj majci omogući da viđaju Lenu kad god to požele, ali da će ona ostati jedini staratelj deteta, dok od četiri tužbe, koje je podnela protiv Marinkovića, ne odustaje ni u kom slučaju.

"Imam sve dokaze protiv njega, crno na belo! Prvo ročište za povećanje alimentacije, kao i za potraživanje ostalih, zakazano je za 14. oktobar", odsečno ističe pevačica, koja ne izostavlja da spomene i njegovo učešće na Farmi.

"Njegov ulazak u rijaliti, kao i ponašanje tamo govori mnogo o njemu! Ljudi me svakodnevno pitaju kako sam uopšte mogla da budem sa njim, učinio mi je veliku uslugu ovim", kaže ona, i objašnjava šta ju je navelo da i ona poseti imanje u Lisoviću.

"Ja sam surovi profesionalac! Kada sam ušla, nisam imala nikakve emocije prema njemu, niti prema situaciji. Došla sam tamo da bih promovisala sebe i svoje pesme, a verujte da nisam ni primetila da je došao do mene da me poljubi. On je za mene kao vazduh!", izjavila je Goca, koja trenutno uživa sa svojim dečkom Rašom.

Blic

Pogledajte još