Radonjić: Čvršće i agresivnije protiv Igokee

"Tim iz Laktaša je proslogodišnji osvajač prvog mesta u ligaškom delu regionalnog takmičenja. Ekipa koja je ostvarila taj veliki uspeh je delimično izmenjena, ali to je i dalje vrlo iskusan i kvalitetan sastav koji zna da igra na rezultat", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Radonjić je dodao da očekuje da će se ekipa pokazati u mnogo boljem svetlu nego u prvom meču, posebno u fazi odbrane.

"Moraćemo da budemo na mnogo višem nivou kada su u pitanju čvrstina i agresivnost nego što je to bio slučaj u duelu sa Širokim, jer samo tako možemo da pobedimo Igokeu". kazao je trener Zvezde.

Crvena zvezda je u prvom kolu regionalnog takmičenja poražena na gostovanju Širokom, a u drugom kolu gostuje ekipi iz Laktaša, ekipi koju Zvezda u zvaničnoj utakmici još nije uspela da savlada.

Radonjić je Igokeu opisao kao ekipu sastavljenu od velikog broja kvalitetnih igrača, što im, kako je naveo, omogućava i veliki izbor u rotaciji.

"To su košarkaši koji imaju veliki broj poena u rukama, zato naša odbrana mora biti mnogo jača nego što je to bio slučaj protiv Širokog. Kroz striktno ispunjavanje odbrambenih zadataka moramo da nametnemo naš stil igre čime ćemo u znatnoj meri povećati naše šanse za trijumf", rekao je Radonjić.

Crveno-beli u meču s klubom iz Laktaša neće moći da računaju na Raška Katića koji je povredio skočni zglob.

"Zadesio nas je težak peh, ali šta je tu je. Raško Katić neće biti u timu, ali svi ostali igrači su maksimalno spremni i pokušaće da nadomeste njegovo odsustvo", rekao je Radonjić.

Beta

Pogledajte još