Zorana Mihajlović: Đilas uništio sve što je dotakao

0

Zorana Mihajlović izjavila da je Dragan Đilas "iskoristio i uništio" svaku instituciju kojom je upravljao, dok su njegove kompanije vrtoglavo jačale.

Potpredsednica SNS i ministarka energetike je novinarima u Beogradu rekla da joj se na osnovu „opusa“ smenjenog gradonačelnika Beograda čini da se on sve vreme ponašao „prilično parazitski“.

„Gde god se pojavio – u svakoj instituciji kojoj je bio šef, on je tu instituciju iskoristio i uništio, tako da ili više ne postoji, ili je gotovo ugašena“, rekla je Zorana Mihajlović.

Ona je rekla da Narodna kancelarija u kojoj je Đilas bio direktor, više ne funkcioniše, a da je Beograd – čiji je on odlazeći gradonačlenik – „najzadužneiji od od svog osnivanja“. Ona je navela i da je košarka u Srbiji, gde je Đilas predsednik Košarkaškog saveza, na najnižim granama.

I Demokratska stranka čiji je Đilas lider, vrtoglavo ide nizbrdo i nalazi se na najnižem nivu od kada postoji.

„Za razliku od tih institucija, njegove kompanije su rasle neverovatnom brzinom“, rekla je Zorana Mihajlović i dodala da je Đilas, iako se ponaša kao milijarder, samo milioner. „Srbiju i Beograd zanima kako su nastali ti milioni“, rekla je Zorana Mihajlović.


Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.