Uhapšen: Preko interneta seksualno iskorišćavao 300 devojčica

0

Muškarca starog 48 godina holandska policija je danas uhapsila jer je osumnjičen da je seksualno iskorišćavao na stotine devojčica preko Interneta, saopštila je kancelarija javnog tužioca.

Osumnjičeni muškarac je tokom osam godina preko Interneta seksualno iskorišćavao skoro 300 devojčica starosti između 10 i 17 godina„, rekao je tužilac.

Za četovanje na Internetu koristio je mnoštvo i-mejl naloga i lažnih adresa, a pošto bi stupio u kontakt sa devojčicama „navodio bi ih da pred veb-kamerom izvode seksualne radnje na sebi“ što je snimao, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Policija je pronašla preko 26.000 snimaka i 144.000 fotografija kao i brojne zapise sa četovanja na kompjuteru osumničenog koga su holandski mediji identifikovali kao Frank R, prenosi AFP.

On je optužen i da je sa 11 devojčica imao seksualni odnos, od kojih sa tri u svom domu.

Pretpostavlja se da osumnjičeni nije postavljao slike na Internet. Veruje se da je tridesetak devojčica poreklom iz Belgije, a ostale iz Holandije.

Vlasti su do sada identifikovale 65 devojičca starosti između 10 i 17 godina, a policija pokušava da ih identifikuje prema zaplenjenih slikama.

Izvor: Novosti

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.