Tončev: Ne postoje struje u Zvezdi

0

Potpredsednik Crvene zvezde Ivica Tončev demantovao je danas podele u tom fudbalskom klubu, rekavši novinarima da ne postoje struje, kao i da će on napustiti crveno-bele ako ode predsednik Dragan Džajić.

„Želim energično da demantujem da postoje struje u Zvezdi, kao i priče da smo (potpredsednik Slaviša) Kokeza i ja na jednoj, a predsednik Džajić na drugoj strani. Takve struje i takvi sukobi u Crvenoj zvezdi ne postoje“, rekao je Tončev na stadionu.

Tončev i Kokeza su se danas na stadionu sastali sa Džajićem, posle čega je usledio demanti pisanja medija proteklih dana.

„Na Džajićev predlog smo u klub došli i Kokeza i ja. Odlaskom Džajića idemo i Kokeza i ja. Svima je cilj da Crvena zvezda bude što bolja i što jača. Ako ne možemo to da radimo, odlaskom Džajića odlazimo i mi iz Crvene zvezde. Između nas i predednika ne postoje nikakvi nesporazumi to energično tvrdim“, rekao je Tončev.

On je novinarima kazao da su sukobi u Upravnom odboru izbijali zbog želje da se to telo proširi.

„Kada smo davali izjave kako postoje sukobi i kako je neophodno da dođe do promena, mislili smo na popunjavanje Upravnog odbora. Tamo je trenutno 16 članova, a predviđeno je da nas ima 19“, rekao je Tončev.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.