Ivanović: Veliko je zadovoljstvo sarađivati sa Murinjom

"Veliko je zadovoljstvo sarađivati sa Murinjom. On je veliki motivator. Odigrali smo nekoliko dobrih, ali i nekoliko loših utakmica. Imamo dosta prostora za napredak, možemo bolje i mislim da ćemo biti bolji posle reprezentativne pauze", rekao Ivanović za zvanični sajt Čelsija.

Ivanović je kazao da mu je svejedno na kojoj poziciji se nalazi na terenu i da se uvek trudi da igra najbolje moguće.

"Počeo sam kao desni bek, posle sam igrao centralnog, a onda sam ponovo vraćen na desnu stranu odbrane. Često sam menjao pozicije. Srećan sam zbog toga zato što je dobro za mene da mogu da igram na dva mesta u timu. Uvek se trudim da igram najbolje moguće. Stvarno uživam u ovom klubu", kazao je Ivanović.

Kapiten reprezentacije Srbije je izjavio da je Ešli Kol najbolji levi bek u poslednjih 10 godina i da mu je zadovoljstvo što igra sa njim.

"Za mene je Ešli Kol najbolji levi beku u poslednjih 10 godina. Pravo je zadovoljstvo igrati sa njim. Kada on igra na drugoj strani terena i vi ste motivisani da budete bolji", rekao je Ivanović.

On je dodao da nikad neće zaboraviti gol koji je postigao u finalu Lige Evropa 2013. godine protiv Benfike.

"To je bio jedan od najvećih trenutaka u mojoj karijeri. Naravno, to nikada neću zaboraviti",
rekao je fudbaler Čelsija.

Ivanović je do sada za Čelsi odigrao 229 utakmica i postigao 23 gola, a za reprezentaciju Srbije je sedam puta zatresao mrežu na 64 meča.

Beta

Pogledajte još