Vujošević: Zadovoljan sam igrom!

0

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle pobede njegovih igrača nad Mega Vizurom u Jadranskoj ligi da je zadovoljan trenutnom igrom, kao i da je razumljivo da u ovom periodu ima oscilacija u igri.

„U principu zadovoljan sam startom Jadranske lige, pa i ovom utakmicom. Naravno, početak je sezone i nema se 40 punih minuta, ima oscilacija zbog različitog kvaliteta igrača i nedovoljne uigranosti, možda i težine treninga koji nisu dozirani baš u odnosu na predstojeću utakmicu, već na sve što nas čeka“, rekao je Vujošević posle meča.

Partizan je u beogradskoj hali Pionir pobedio Mega Vizuru sa 88:65, a Vujošević je ocenio da gostujuća ekipa puna potencijala.

„Mega Vizura je mlada ekipa koja prvi put igra u ovom takmičenju, imaju potencijal, tu su i dvojica igrača iz reprezentacije. Meni su se najviše svideli Nemanja Radović i Nemanja Dangubić, ali i oni imaju potencijal da odigraju bolje nego što su to uradili u pojedinim momentima“, kazao je strateg crno-belih.

Vujošević je zahvalio publici na podršci, na, kako je rekao, „časovima ljubavi“, i dodao da ekipa nema mnogo vremena za slavlje.

„Okrećemo se sledećim utakmicama, nemamo puno vremena za pripreme. Krka je naš sledeći protivnik. Nadam se da ćemo i na gostovanju (u Sloveniji) pokazati da imamo pravi karakter“, rekao je Vujošević.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.