Ćerka (19) češkog predsednika na snimku orgija? (VIDEO)

0

Češku javnost je uzburkao video snimak na kom je navodno prikazana Katerina Zemanova (19), ćerka tamošnjeg predsednika Miloša Zemana, na ludoj žurci u Pragu koja bi se pre mogla opisati kao orgije, jer neki od učesnika plešu goli, dok drugi polno opšte u njenoj neposrednoj bilizini. Zemanova, međutim, odlučno insistira da devojka na snimcima nije ona, odnosno da je u pitanju “falsifikat ili prevara”.

avel Novotni, urednik novinskog sajta Extra.cz koji je prvi objavio fotografije sa spornog video snimka, tvrdi, međutim, da je snimak već postao viralan na internetu u Češkoj i da je devojka u beloj bluzi i crnoj suknji koja se na njemu veselo provodi nedvosmisleno Zemanova.

On tvrdi da to nije neko ko na nju liči, jer “ima čak i iste pege” i druge osobene znake, koji su poređenja radi na fotografijama zaokruženi.

Tvrdi se da je u pitanju jedna od zabava koje ponovo organizuje PartyHardcore.com, i da je predsednikova ćerka sa prijateljima ovom događaju prisustvovala u oktobru prošle godine u Pragu, neposredno pre početka predsedničke kampanje.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.