PINK CENZURISAO ALI NE DO KRAJA: Golubovićka o braku Jelene Karleuše

Sukob Jelene Golubović i Divne Karleuše došao je do tačke kada gore ne može biti. Jelena je otišla korak dalje u odnosu na sve dosadašnje uvrede koje je uputila na račun svoje imenjakinje pevačice. U jutarnjem razgovoru sa Šekijem Turkovićem iznela je teoriju o raspadu braka Jelene Karleuše i Bojana Karića. Dobar deo Jeleninih izjava Pink je morao da cenzuriše puštajući zvuk "piiip" preko čitavih rečenica. Ipak uspele su se čuti reče: "interes" i "kresanje".

Kasnije u direktom duelu sa Divnom pred kamerama Golubovićeva je "Diva šou" nazivala "Diva striptiz šou", a na opasku Divne Karleše da je njena kćerka od svoje sedamnaeste godine sve stekla svojim radom Jelena je uzvratila da je to izvela zabavljajući se sa kriminalcima i mafijašima. Divnu je sve vreme nazivala Zlicom od Opaka dok je nekadašnja radijska voditeljka uzvratila konstatacijom: "Ti si devojko ozbiljno bolesna,"

Jelena Golubović je iznela i neke podatke o Mobtelu, odnosno o nekim porukama koje je Jelena Karleuša slala za vreme braka sa Karićem, ali taj deo je cenzurisan.

M.Š.

Pogledajte još