PALATA NA DLANU: Zavirite u dom Kejt Midlton i princa Vilijama (FOTO)

Popularan kraljevski par i njihova beba, princ Džordž, preselili su se u nov dom, u Kensington palatu. Ranije je ova kuća pripadala Vilijamovoj tetki, princezi Margaret, ali je obnovljenja posle zemljotresa 1960. godine.

Zadržan je osnovni izgled kuće još iz 1600. godine kada su je gradili Kralj Vilijam i kraljica Meri, s tim što je modernizovana i dodate su osnovne potrebštine u 21. veku - internet i klima.

U kući se nalaze dve velike spavaće sobe na prvom spratu, dve dnevne sobe, kuhinja, lift, spavaća sova za goste, tri kupatila, dodatnih 9 spavaćih soba na spratu, podrum sa teretanom, prostorije koje služe kao magacin i vešernica.
(old_image)

- Nemamo osećaj da živimo u palati, više nas podseća na kuću na selu, ali ima mnogo soba u kojima Džordž može da se igra. Sve prostorije su iskorišćene, i bašta je predivno mesto za malog dečaka, rekli su kraljevići. Njihov sin ima dve dadilje, jednu za spavanje i još jednu za igru.

Kejt je zaslužna za svu dekoraciju u porodičnoj kući, a Vilijam kaže da je profesionalna, spretna i da voli da pregovara sa ljudima. Prostorije su ispunjene bež i svetlobraon bojom, a prilikom odabira stvari posebnu pažnju posvećuje zavesama.
(old_image)

Slike: Albanpix / Daily Mirror, eonline.com, Google Satellite

J.P.

Pogledajte još