PUN POGODAK: Odličan start emisije Tvoje lice zvuči poznato

Upravo traje prvo izdanje emisije Tvoje lice zvuci poznato koje je adut Prve televizije u programskoj šemi ove jeseni. Na samom početku predstavljen je stručni žiri koji će ocenjivati javne ličnosti u zahtevnim imitacijama. Svi sastojci, sa aspekta žirija, jednostavno su tu.

Za duhovitost će biti zadužen Ivan Ivanović, najpopularnije TV lice na ovim prostorima već nekoliko godina, za vokalne sposobnosti legandarna Marija Mihajlović koja će gladaocima biti posebno interesantna zbog toga što nikada nije učetvovala u emisijama ovog tipa.

Posebnu boju žiriju dala je glumica Katarina Radivojević budući da je ona medijima uvek bila veoma interesantna, posebno sa aspekta njenog privatnog života koji godinama uporno pokušava da sakrije od javnosti.

Počasni gost žirija, koji će se menjati iz nedelje u nedelju, u prvom izdanju emisije je Dragana Mirković - pevačica koja nikada nije izgubila popularnost širom Balkana uprskos tome što se svojski trudila da se distancira od medija i posveti porodičnom životu.

Trenutno nastupa prvi takmičar Željko Šašić koji imitira Boru Đorđevića i izvodi pesmu Pogledaj dom svoj anđele.

Sudeći po prvim minutima emisije Tvoje lice zvuči poznato konkurentski talent šou programi dobili su ozbiljnu konkurenciju.

M.Š.

Slika: mali-ekrani.blogspot.com

Pogledajte još