TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Tamara pobedila, Sneki se malo uvredila

Tamara Dragičević je apsolutni pobednik prve takmičarske večeri emisije Tvoje lice zvuči poznato.

Ona je osvojila najveći broj glasova i stručnog žirija, ali i svojih kolega takmičara u emisiji.

Ana Kokić je osvojila najmanji broj bodova prvog izdanja emisije budući da njena imitacija Slađane Milošević nije ostavila naročit utisak na žiri, a od drugih takmičara poene joj je dao jedino glumac Boris Milivojević.

Ana će u sledećoj emisiji imitirati pevačicu Pink, Željko Šašić će imati priliku da se oproba kao imitator dve ličnosti - Dina Merlina i Vesne Zmijanac, Goca Tržan koja večeras nije sjajno prošla biće J. Lo. sledeće subote, Sara Jovanović koja je osvojila veoma mnogo glasova večeras imitiraće Olivera Mandića, Sneki će se oprobati u ulozi Jelene Karleuše, Skaj Vikler će se pojaviti kao Šaban Bajramović, Aleksa Jeleć koji je osvojio simpatije mnogih večeras u sledećoj emisiji biće Toše Proeski, Boris Milivojević zaigraće Đorđa Balaševića, dok će Nenad Knežević Knez biti, verovali ili ne, Josipa Lisac.

Pobednica večerašnje emisije, Tamara Dragičević, pojaviće se kao Severina.

Očigledno je da će ovaj šou biti još popularniji od Prvog glasa Srbije i da je Prva našla sjajan recept da prigrabi veliki deo televizijskog audiorijuma ove jeseni.

Zanimljivo će biti kako će sledeće subote Ivan Ivanović oceniti imitaciju Jelene Karleuše koja je pripala Sneki, a tokom glasanja bilo je primetno i da se Sneki uvredila što je od Dragane Mirković dobila mali broj bodova.

Prokomentarisala je to u maniru "Ko će kome, ako neće svoj svome", a glavnu nagradu poklonila udruženju "Zvončica".

M.Š.

Slika: novosti.rs

Pogledajte još