SNS isključuje Cvijana iz stranke?

On je istakao da u ovoj stranci nema sukoba i frakcija, kao i da će nadležna tela u SNS "ispitati o čemu se radi".

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke u Parlamentu Zoran Babić odgovorio je na prozivke svog stranačkog kolege Vladimira Cvijana poručivši mu da mu želi svu sreću sa Miroslavom Miškovićem.
"Mom "drugaru" Vladi Cvijanu želim "sreću" sa Miškovićem!", napisao je Babić na svom Fejsbuk nalogu.
Ovakva reakcija šefa poslaničke grupe SNS usledila je nakon što je ranije danas Vladimir Cvijan na svom Tviter nalogu rekao da će Babić za nagradu, zbog toga što je rekao da je ceo narod uz Aleksandra Vučića, dobiti da bude predsednik Saveza za umetničko plivanje.

"Ako se ovde radi o stranačkoj neposlušnosti, a vrlo je moguće da je došlo do disciplinskog prekršaja, to traži da organi stranke ispitaju konkretan slučaj. To do sada nismo učinili, ali verujem da ćemo ući u taj proces", rekao je Nikolić.

Na pitanje da li to znači da će narodni poslanik i funkcioner SNS Cvijan biti isključen iz stranke, Nikolić je kazao da ne može da govori pre nego što se o tome izjasni Predsedništvo SNS.

Prema njegovim rečima, Cvijan je potvrdio da se sastao sa biznismenom Miroslavom Miškovićem, dok u isto vreme javno kritikuje rad stranke, što je Nikolić ocenio "neprikladnim".

"U principu to se radi na sednici Predsedništva, čiji je on član, zatim u organima stranke. Ako se ne slažeš sa nečim, ne ideš prvo u medije sa takvim stavom", kazao je predsednik IO SNS.

Izvor: Beta, Kurir

Pogledajte još