Smatralo se da je najvažniji: Evo šta nam je preče od seksa

Kada je hotel "Le Meridijen" ispitivao svoje goste iz Kine, Indije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Amerike o tome da li bi zbog nečega propustili da popiju jutarnju kafu, 53 odsto anketiranih reklo je da bi se radije odrekli jutarnjeg seksa nego kafe!

Za 12 odsto ispitanika, kvalitetan san je mnogo važniji od seksa, a mesto seksualnih želja kod mnogih su zauzeli mobilni telefoni, što je potvrdilo 33 odsto Amerikanaca, koji umesto seksa biraju pametni telefon.

Da, svi volimo da ponekad čujemo neku lepu reč o sebi, ali rezultati studije sprovedene 2011. godine, pokazali su da su mladim muškarcima i ženama važniji komplimenti nego seksualni užitak.

Na listi stvari koje su važnije od seksualnog odnosa, našla se i hrana, a čak 39 odsto devojaka reklo je da bi seks rado menjale za svoju omiljenu hranu.

Već znamo da je mnogima život bez Interneta nezamisliv, ali ipak iznenađuje podatak da bi 46 odsto žena pre ostale bez seksa na dve nedelje, nego bez Interneta. Nešto manji broj muškaraca, oko 30 odsto njih, odgovorilo je na isti način.

Mladost ili seks? Za mnoge dame važnije je da izgledaju mladoliko, čemu u prilog govore i rezultati nedavno sprovedenog istraživanja, kada je 21 odsto ispitanica reklo da bi se odrekle seksa na godinu dana u zamenu za lep izgled i zategnutu kožu.

Izvor: Mondo

Pogledajte još