Orlovi: Pobeda za kraj kvalifikacija

"Utakmica nam je veoma značajna, mi želimo da nastavimo kontinuitet koji imamo u poslednjih nekoliko utakmica gde nismo izgubili. Želimo da nastavimo sa pobedama", rekao je Ivan Radovanović novinarima u Jagodini.

"Ovo je poslednja utakmica u kvalifikacijama. Izgubili smo od Makedonije tamo i sigurno da želimo da pobedimo na domaćem terenu. Zaista nam je drago što igramo u Jagodini, u gradu koji voli fudbal. Očekujemo dosta publike koja će biti naš dvanaesti igrač", dodao je Radovanović.

Napadač Stefan Šćepović se složio da je utakmica važna i da kvalifikacije treba završiti na najbolji mogući način kako bi "naredne utakmice dočekali u najboljem ambijentu".

"Mislim da smo svi spremni da odigramo utakmicu maksimalno ozbiljno i da uđemo u utakmicu kako treba i da pružimo sve na terenu", kazao je Šćepović.

On je dodao da Srbija nije imala sreće na početku kvalifikacija.

"Ta smena generacija i dosta mladih igrača... Tokom celih kvalifikacija smo igrali dobro, na nekim utakmicama nismo imalisreće, izgubli smo protiv Makedonije tamo i sigurno da treba ući u utakmicu maksimalno kako bi im vratili za taj poraz u Skoplju", rekao je Šćepović.

Vezni fudbaler Luka Milivojević istakao je da Srbija sigurno može da pobedi Makedoniju.

"Igramo u svojoj zemlji, na domaćem terenu, po prvi put u Jagodini. Bilo bi dobro da se sa poslednjom urakmicom u kvalifkicajama oprostimo pobedom. Mi ćemo uraditi sve što je do nas da pokušamo da povedimo Makedonuju", rekao je Milivojević.

Na pitanje novinara da li će to što nije obezbeđen plasman u Brazil uticati na igru reprezentacije, Milivojević je odgovorio odrično.

'Voleo bih dda bude pun stadion, jer uz pun stadion mi ćemo dati više nego što mižemo, uz podršku navijača. I protiv Japana, koja je bila prijateljska utakmica pobedili smo sa 2:0, zašto ne bismo nastavili tradiciju pozitivnih rezultata? Ja sam ubeđen u pobedu", naveo je on.

Meč između Srbije i Makedonije igra se u utorak u Jagodini od 20.30.

Beta

Pogledajte još