Seve: Milan nije zaslužio ime da mu spomenem!

0

Severina Vučković otvorila je dušu. Pevačica je gostovala u emisiji „Tabloid“ na RTV, gde je novinaru Šaši Filipoviću konačno rekla nešto o svom razlazu s Milanom Popovićem, sinu Aleksandru i daljim planovima.

Nisam neko ko voli da priča o privatnom životu. Pojavljivala sam se u medijima s porodicom samo kad su u pitanju lepe stvari. Kad sam dolazila u studio, čula sam pesmu „Činim pravu stvar“ od Džibonija i stvarno je dobro, kao što on kaže, da mu ime i ne pominjem – rekla je Severina, aludirajući na srpskog „kralja bakra“, s kojim ima dete.

Ona je naglasila da se ne slaže s konstatacijom voditelja da će njen Aleksandar jednog dana biti veliki direktor kao njegov imenjak i prezimenjak Saša Popović, prvi čovek „Granda“:
Sin će biti roker kad poraste, a ne direktor. Ponaša se kao Džemirokvaj. Znam da će u budućnosti dobiti nadimak Sale, ali volela bih da ga zovu Aleksandar. Meni je mnogo lepo to ime.

Na kraju je pozvala gledaoce emisije da dođu na njen nastup u Spensu 18. oktobra.
Ne da mi se više sramotiti za druge. Dođite u Spens da se stiskamo. Nemojte da dođete zbog mene, nego zbog plesača koji izgledaju kao manekeni.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.