NOVA AFERA: Elizabet Tejlor ukrala dete?!

Ketrin Džekson je bila neverovatno ljubomorna na glumicu Elizabet Tejlor koju je Majkl često nazivao njegovom "surogat majkom".

Izvor navodi da Ketrin nije čak htela ni sedne na stolicu, na kojoj je Elizabet pre nje sedala.

"Ne želim da sednem tamo gde je ona odmarala. Ukrala mi je sina!", kazala je jednom prilikom Ketrin.
(old_image)
Slika: AP
Majkl Džekson i Elizbet Tejlor su postali prijatelji nakon što je ona otišla na jedan njegov koncert, odakle je glumica izašla samo nekoliko trenutaka kasnije.

Pevač ju je po završetku zvao u suzama, misleći da joj se nije svideo njegov nastup, ali pravi razlog je bio što glumica nije mogla dobro da ga vidi što mu je i objasnila.

Taj razgovor se pretvorio u tročasovnu konverzaciju, koja je završila prijateljstvom koje je trajalo više od tri decenije.

Glumica se udala po sedmi put na Džeksonovom imanju "Neverlend" 1991. godine, a 1997. pevač je snimio pesmu "Elizabeth, i love you", koju joj je otpevao na njenom 65. rođendanu.

Elizabet je čak i kuma njegovoj deci Princu i Paris, a kada je pevač preminuo 2009. godine, Tejlor je bila skrhana od bola.

"Moje srce i um su slomljeni. Volela sam Majkla svom svojom dušom i ne mogu da zamislim život bez njega. Mislim da niko nije znao koliko smo se voleli. Nedostajaće mi", napisala je glumica na svom Tviter profilu.

Međutim, Ketrin Džekson je bila toliko ljubomorna na glumicu da je čak nije ni pozvala na Majklovu sahranu.

Glumica je preminula dve godine kasnije, u martu 2011. godine.

Izvor: Blic

Pogledajte još