Mihajlović: Pobeda za kraj kvalifikacija!

"Mi se bavimo takvim sportom da sve ono što je prošlo nije više važno, a najvažnije je ono što dolazi. Svi od nas očekuju da pobedimo reprezentaciju Makedonije. Ako budemo igrali kao što znamo i možemo, kao što smo pokazali, to ćemo i da učinimo", rekao je Mihajlović na konferenciji za novinare u Jagodini.

"Sigurno da neće da bude lako. Navikli smo na taj pritisak, a spremamo se kao pred svaku drugu utakmicu. U svaku utakmicu želimo da uđemo sa pobedničkim mentalitetom. Bez obzira što utakmica nema značaja sto se tiče kvalifikacija, želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima koje smo ostvarili u poslednja tri, četiri meseca. Nadam se da ćemo pružiti dobru i da ćemo da pobedimo", dodao je on.

Mihajlović je kazao da u ekipi nema povređenih igrača, kao i da će biti izmena i startnoj postavu u odnosu na prijateljsku utakmicu s Japanom.

"Mi znamo koliko vredimo i možemo i da, ako igramo kao što smo pokazali, možemo da pobedimo svakog. Isto tako, znamo da, ako ne igramo kao što znamo, možemo da izgubimo od svakog. Sve zavisi od nas", kazao je Mihajlović.

Upitan koji rezultat prognozira, selektor Srbije je naveo da ne može da obeća pobedu, ali da je siguran da će igrači dati svoj maksimum kako bi se došlo do te pobede.

"Kada bih mogao da predvidim budućnost bio bih na nekom drugom mestu da radim neke stvari koje su važnije od fudbala", rekao je on.

Na pitanje novinara kao ocenjuje komentar iz makedonskog tabora da ne žele da igraju u Jagodini, jer je "Jagodina selo", Mihajlović je kazao da on ne zna da li su te izjave autentične.

"To je pisano, ne znam da li je to tačno. Mi kao domaćini treba da im pružimo najbolje uslove za trening, a oni odlučuju gde će da treniraju. Imali su ponudu da treniraju u Jagodini, ali su odlučili da idu u Niš i to je njihova stvar", rekao je Mihajlović.

Utakmica između Srbije i Makedonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo igra se sutra u Jagodini od 20.30 časova.

Beta

Pogledajte još