Tole Karadžić: Sudijama pretili čelnici četiri kluba!

"FSS će zaštiti sudije, ali će ih i oštro sankcionisati ukoliko budu činili greške", rekao je Karadžić.

Nakon pisma sudija Fudbalskom savezu Srbije u kojem se navodi da su od početka prvenstva izloženi pritiscima i uvredama čelnih ljudi pojedinih klubova nacionalne Superlige i Prve lige, danas je u Staroj Pazovi održan sastanak čelnika FSS i sudija, prenosi Radio televizija Srbije.

Na pitanje novinara da li su sudije imale problema u radu sa predstavnicima dva naša najveća kluba, Crvene zvezde i Partizana, Karadžić je rekao da se niko nije žalio na ta dva kluba.

"Niko se nije žalio na Zvezdu i Partizan. Šta više, sudije su pohvalile odnos koji imaju sa čelnim ljudima Crvene zvezde i Partizana, kao i uslove za rad koji im se obezbeđuje na utakmicama koje oni organizuju", kazao je Karadžić.

Sastanak, samo prvi u nizu, trajao je više od dva sata, što je i potvrdio predsednik Saveza Tomislav Karadžić.

Prvi čovek srpskog fudbala je otkrio da su se žalile srpske sudije, iz "elit" i "razvojne" grupe.

On je još dodao da će, u narednim danima, održati još nekoliko sastanaka sa sudijama na kojima će se razmotriti još neke primedbe koje su se čule danas.

Predsednik Udruženja fudbalskih sudija Bogoljub Stepanović u proteklih mesec dana nije mogao da se potpuno posveti poslu zbog privatnih obaveza. I pored toga, ali i brojnih primedbi i žalbi na njegov račun, on ima punu podršku Saveza, potvrdio je Karadžić.

Beta

Pogledajte još