FK CRVENA ZVEZDA: Pričaćemo sa igračima, u pismu i neistina!

U saopštenju Zvezde se navodi da je pre samo nekoliko dana predsednik kluba Dragan Džajić razgovarao sa Nenadom Milijašem, kao kapitenom i predstavnikom ekipe, i uputio ga u tešku situaciju u klubu tražeći strpljenje i mir.

Fudbaleri Crvene zvezde uputili su ranije danas pismo javnosti u kojem su naveli da nisu oni krivi za nemaštinu i dezorganizaciju u klubu, kao i da neće odustati od borbe za titulu prvaka države. To pismo je na adrese novinskih redakcija stiglo sa adrese kapitena Nenada Milijaša.

"Od njega (Milijaša) kao igrača koji je u klubu kapiten već više od godinu dana posebno je očekivano razumevanje jer najbolje zna koliko je situacija u kojoj se nalazimo zatečena iz prošlosti. Određeni dogovor je postignut i u vezi isplata zaostalih primanja i u vezi javne demonstracije nezadovoljstva. Očigledno je da dogovor nije ispoštovan", navodi se u saopštenju kluba.

Iz Zvezde su istakli da su prvotimci uvek bili prioritet uprave kad je namirivanje duga u pitanju i da su ka njima najpre usmeravana sva sredstva koja stižu u klub, kao i da loša finansijska situacija nije od juče.

"Crvena zvezda smatra da nijedan nezadovoljan i rezigniran igrač ne treba na silu da nosi dres kluba i sa svima koji to jesu će biti obavljeni razgovori vrlo brzo na temu statusa", navodi se u saopštenju i dodaje da će se rukovodstvo kluba truditi da sve probleme rešava unutar kluba, uz poštovanje dogovora koji se postignu.

Beta

Pogledajte još